3/08/2012

H&M se snaží


Další z luxusnějších kolekcí dorazila do obchodů H&M. Tentokrát je to italská značka MARNI. Upřímně jsem moc neočekávala, po kolekci Versace, která se bohužel opravdu nepovedla, ale nebyal jsem zas tolik zklamaná. U této kolekce se asi dá jedině vytknout poměrně špatně zvolený materiál, kvalita těchto rádoby luxusních věcí je pomalu horší než samotné H&M a nemluvě o ceně, která je za tento "kus hadru" opravdu nepoměrná. Nechci tuto kolekci samozřejmě celou zavrhnout, protože se mi zde pár kousků líbilo, ale bohužel nedá se říct, že to je něco převratného. Jediná další pěkná věc jsou hezky provedené krabice na obuv a doplňky a nákupní tašky, do kterých své úlovky dostanete. A pak látková taška, která sice vypadá jako taška na prádlo, ale proto se dá možná i prakticky využít.



Z této čtyřky jsou všechny věci skvělé, me osobně se nejvíc líbí svetr, který má oproti ostatním věcem perfektní materiál. Košile by byla dobrá, ovšem pokud by byla udělaná z materiálu, který by se dal nosit. A výnos z třička jde (tedy alespoň to tvrdí cedulka) na dobré účely - pomoc Japonsku.





















Tato kombinace je také povodená, avšak je tu stejný problém s košilí jako u předchozí. Ale šortky opravdu stojí za to! Příjemný materiál, ideální k vodě.

1 komentář: